Angajamente

VALORILE NOASTRE

INGREDIENTE ACTIVE NATURALE PRIN PROIECTARE

Pionier și vizionar, brandul Yon-Ka este recunoscut de mai bine de 60 de ani pentru expertiza sa în materie de aromaterapie, aromacologie, fitoterapie și gemoterapie. De la crearea sa, Yon-Ka a ales să utilizeze întotdeauna substanțe naturale active, extracte din plante, uleiuri esențiale și ingrediente provenite din biotehnologii, cu condiția ca acestea să ofere aceeași eficacitate ca și alte ingrediente similare.
 

DISCIPLINĂ ŞTIINŢIFICĂ PENTRU REZULTATE DE CALITATE

Yon-Ka crede cu tărie într-o abordare științifică riguroasă pentru a obține cea mai bună calitate, eficacitate și siguranță pentru produsele sale. De la concept la producție, Yon-Ka asigură controlul perfect al procesului de producție și o trasabilitate completă. Fiecare ingredient este atent selectat și controlat. Producția are loc într-un mediu steril conform standardelor farmaceutice (cu aer filtrat, respectând regulile ISO22716).
 

EFICACITATE ŞI REZULTATE VIZIBILE

Cercetarea și dezvoltarea brandului Yon-Ka este în întregime orientată către obținerea de rezultate rapide și vizibile. Aceasta se bazează pe un comitet intern de experți științifici (farmaciști, doctoranzi, dermatologi, biologi, ingineri chimici, bacteriologi) și standarde riguroase pentru evaluarea clinică a eficacității produselor comercializate.
 

EXPERTIZA PROFESIONALĂ - ARTA DE A ATINGE

Yon-Ka a dezvoltat cele mai avansate tehnici manuale și instrumentale. Suntem convinși că mâinile terapeutului, alături de tehnologie, vor evalua cel mai bine starea pielii.  Profesioniști Yon-Ka participă periodic la traininguri dedicate tehnicilor noastre exclusive de îngrijire a pielii.
 

CĂUTAREA ARMONIEI ŞI A SENSORIALITĂŢII

La Yon-Ka credem că relaxarea și eficacitatea trebuie să se completeze reciproc pentru a crea cele mai favorabile condiții de tratament. Prin urmare, aspectul senzorial al tratamentelor noastre se află la baza tuturor protocoalelor pe care le urmăm. Ritualurile noastre sunt concepute pentru a oferi adevărate ceremonii de îngrijire a pielii. Armonia și echilibrul  dintre minte si corp sunt piatra de temelie a filozofiei Yon-Ka.
 

ANGAJAMENTELE  YON-KA

YON-KA GARANTEAZĂ CALITATEA ŞI SIGURANŢA PRODUSELOR


Formulele noastre respectă riguros regulile și reglementările internaționale, care devin din ce în ce mai stricte în ceea ce privește sănătatea publică și care sunt guvernate și controlate de autoritățile competente. Procesele noastre de producție se realizează sub aer filtrat și respectă standardele ISO 22716 GMP (Good Manufacturing Process). Acestea minimizează manipularea și contactul cu aerul pentru a asigura o calitate și siguranță optime. Formulăm, fabricăm, controlăm și distribuim cu atenție toate produsele pe care le comercializăm, ceea ce ne permite să asigurăm o trasabilitate totală de la materia primă la produsul final și până la destinația sa de vânzare.

Înainte de a fi lansat pe piață, fiecare produs Yon-Ka este testat pentru siguranța sa prin testele de toleranță in vitro și urmărirea metodelor alternative recunoscute, care exclud toate testele pe animale și testele de toleranță in vivo sub controlul unui doctor în cercetare.
 

YON-KA SPRIJINĂ LUPTA CONTRA CANCERULUI DE SÂN

Deoarece Yon-Ka s-a inspirat întotdeauna din frumusețea naturală a femeilor și a nevoilor lor, este firesc să sprijinim cercetarea pentru vindecarea cancerului de sân. Având în vedere acest lucru, finanțăm asociația „Le Cancer du sein, Parlons-en” („Cancer de sân: Să vorbim despre asta”).

Ca atare, în perioada Pink October, Yon-Ka lansează campanii de donații. În luna octombrie, pentru fiecare achiziție Yon-Ka din cadrul campaniei Pink October, 1€ este donat asociației: „Le Cancer du sein, Parlons-en” („Cancer de sân: Să vorbim despre asta”). Procedând astfel, Yon-Ka se străduiește să contribuie la promovarea conștientizării femeilor cu privire la importanța screening-ului precoce care poate salva mii de vieți.
 

YON-KA ACŢIONEAZĂ PENTRU PROTECŢIA NATURII

Yon-Ka se angajează să nu folosească plante sau vegetale pe cale de dispariție și/sau care sunt resurse alimentare esențiale ale populațiilor locale și/sau necesare pentru bunăstarea lor. În plus, Yon-Ka ajută la sponsorizarea implementărilor stupilor cu Asociația „Un Toit pour les Abeilles” (Un adăpost pentru albine), pentru a sprijini populația de albine și a combate pierderea alarmantă a insectelor polenizatoare.

YON-KA ACŢIONEAZĂ PENTRU DEZVOLTARE DURABILĂ

Când vine vorba de ambalarea produselor sale, brandul Yon-Ka folosește carton din arbori care sunt gestionați și manevrați într-o manieră durabilă de o companie suedeză care se regasește printre primele 100 de companii cu cele mai mari orientări din lume, conform ratingului Pactul Națiunilor Mondiale. Brandul Yon-Ka cooperează și cu furnizorii care se angajează, de asemenea, să respecte pactul de protecție a cunoștințelor indigene tradiționale, mai ales atunci când se referă la resursele biologice și organice.