Tratamente & preţuri

Le Grand Classique

Curăţare profundă, refacere şi relaxare
1h 15 min
Tratament de referinţă, Le Grand Classique conţine cinci paşi exclusivi de curăţare blândă şi în profunzime.  Este unul dintre tratamentele pentru faţă cele mai elaborate şi mai complete pentru regăsirea unui ten curat, perfect echilibrat şi luminos. Se adresează tuturor tipurilor de ten şi poate fi efectuat lunar.
440 lei / şedinţă

Vital Defense

Prevenire anti-ageing, antioxidant şi anti-poluare
1h
Acest tratament se adresează cu precădere tenurilor tinere (25-35 ani) fără vitalitate şi strălucire pentru prevenirea îmbătrânirii cauzată de stresul oxidativ și  factorii de mediu. Rezultatul: un ten sănătos, protejat de  efectele dăunătoare ale radicalilor liberi și plin de vitalitate.
400 lei / şedinţă

Hydralessence Face

Hidratare de lungă durată
1h
Un tratament facial foarte performant ce hidratează şi netezeşte tenul. Include aplicarea a două măşti cu formule exclusiv profesionale pentru o hidratare maximă. Se adresează tuturor celor ce au un ten deshidratat. Este recomandat înainte şi după expunerea la soare.
440 lei / şedinţă

Vital Elastine

Tratament anti-rid intensiv
1h
Acest tratament foloseşte măşti exclusiv profesionale pentru a livra un excelent tratament anti-rid, fie ca e vorba de linii fine sau de riduri profunde. Se adresează tuturor tipurilor de ten şi poate fi efectuat  într-o singură şedinţă sau poate face parte dintr-un program cu patru terapii.
495 lei / şedinţă

Time Resist

Tratament anti-rid restructurant cu celule stem vegetale
1h
Tratament anti-rid prin excelenţă ce foloseşte ingrediente active patentate precum celulele stem vegetale. Un nou ritual anti-ageing, ce combină efectul foarte concentrat de exfoliere al «activatorului de tinereţe» prin stimularea reînnoiri celulare, o mască cu acțiune imediată şi efect de lungă durată asupra fermităţiii pielii cu un masaj facial special anti-rid Yon-Ka.
550 lei / şedinţă

Optimizer

Tratament pentru lifting facial şi fermitate
1h
Tratament anti-ageing și de lifting ce se adresează tututor tipurilor de ten lipsite de fermitate  ce  combina tehnici de stimulare şi masaj anti-rid  cu ingrediente esenţiale din Masque Lift ce conţine uleiuri esenţiale de geranium, lavandă şi rozmarin într-o formulă exclusiv profesională.
550 lei / şedinţă

Excelence Code

Tratament global anti-îmbătrânire
60 min
Expertiza anti-ageing, masajul, relaxarea şi aromele Chintesenţei se succed şi se completează, creând un moment unic.” Disponibil sub forma unei sesiuni de o oră ca tratament premium anti-age.
605 lei / şedinţă

Sensitive Treatment

Tratament destinat tenului sensibil si cuperotic
60 min
Descoperă expertiza Yon-Ka pentru tenul sensibil, predispus la cuperoza : un tratament ce reduce sensibilitatea si reactivitatea cutanata cu ajutorul  unor solutii experte si personalizate din gama Sensitive ale căror formule bogate în ingrediente naturale și eficiente catifelează și calmează tenul sensibil și predispus la cuperoză.
385 lei / şedinţă

Purity Treatment

Curăţare în profunzime şi echilibrare
60 min
Tratament specific tenurilor cu imperfectiuni precum acneea juvenila si special adaptat nevoilor tenului  adolescenţilor. Acest tratament de curăţare profundă se efectueaza in etape si este recomandat in sesiuni de 2-4  tratamente pe luna.
385 lei / şedinţă

Alpha Vital

Redarea strălucirii, redefinirea texturii tenului
1h
Tenurilor terne şi lipsite de vitalitate le este adresat acest tratament complex cu acizi de fructe. Dedicat tenurilor deshidratate si mature acest tratament are efecte vizibile de diminuare a ridurilor şi a liniilor fine cu rezultate imediate asupra tenului ce redevine luminos, catifelat şi hidratat. Poate fi programat într-o singură şedinţă pentru creşterea luminozităţii tenului sau în cură de patru şedinţe pentru efectul anti-age.
400 lei / şedinţă

Vitamina C25

Tratament anti-ageing, de strălucire si uniformizare a tenului
60 min
Combinând perfecțiunea și puterea naturii cu cercetarea in știința verde avansată, Yon-Ka a dezvoltat in exclusivitate Vitamina C25, un tratament  anti-ageing, menit să readucă fermitatea, elasticitatea și  luminozitea tenului.
Tratamentul Vitamina C25 poate fi efectuat într-o singură şedinţă pentru creşterea luminozităţii tenului sau ca un program de patru şedinţe pentru efectul anti-ageing.
660 lei / şedinţă

Evasion Sensorielle

Tratament facial cu pensule 
1 h
Tratament fito-aromatic somptuos, ce include, pe langa terapia faciala cu efecte hidratante si anti-aging care se realizeaza cu ajutorul cremelor si uleiurilor esentiale Yon-Ka, atingerea senzoriala a pensulelor fine. Acest procedeu restabileste armonia interioara si daruieste tenului un aspect relaxat si luminos. Pensulele, folosite de obicei pentru a picta portelanul, ofera un efect unic de relaxare si astfel inlatura stresul, inamicul feroce al pielii netede.

385 lei / şedinţă

Eclat Cocoon

Hidratare intensă şi relaxare cu pietre calde
1h   
Pentru a obţine un ten luminos, relaxat şi hidratat, Eclat Cocoon cuprinde două masaje – manual şi cu pietre calde. Aromele fructate oferă o stare de bine generală, în timp ce măştile vor lăsa tenul mătăsos. Este un tratament care se adresează personelor care vor un tratament facial foarte relaxant, celor cu un ten deshidratat şi care apreciază eficienţa unui tratament original.
385 lei / şedinţă

 •

Plaisir D’Aromes

Tratament ultrahidratant şi relaxant
1h
Acest tratament are toate atuurile pentru a îndepărta oboseala şi stresul şi pentru a face din acestă experientă un adevărat moment de plăcere: arome subtile, puterea incomparabilă a plantelor, masajul relaxant, şi o doza scurtă de reenergizare care vă va aduce tonus şi vitalitate. Vă veţi simţi senină, iar tenul va fi luminos.
385 lei / şedinţă

Eyes & Lips Perfection Treatment

Tratament specific pentru ochi şi buze cu cristale de masaj
45 min
Un tratament facial original, senzorial şi relaxant la superlativ. Traieşte experienţa unică a unui tratamentul facial specific pentru ochi si buze, spectaculos de relaxant şi ultra hidratant ce conferă tenului un aspect catifelat şi o luminozitate deosebită. Notele delicate ale uleiurilor esenţiale, tehnicile de masaj manual, senzorial dar si cu cristale de aventurin vor îndepărta stresul şi oboseala pentru a restaura starea de bine şi armonia.
330 lei / şedinţă

Mahana

Tratament facial si corporal
60 min
 Inspirat din ritualul polinezian „Taurumi”, tratamentul Mahana, aduce o nouă abordare holistică din medicina chineză și ayurvedică de reechilibrare a energiilor. Într-o atmosferă relaxantă, îmbogăţită de aromele delicate ale uleiurilor esențiale de Iasomie și Floare de Tiare, tehnicile de masaj ale scalpului, tenului, mâinilor și tălpilor promit o experiența unică de relaxare.
550 lei / şedinţă

Escale Beauté

Pauza de frumuseţe
35 min
Un tratament scurt dar complet, potrivit pentru un prim contact cu lumea Yon-Ka. Se adresează celor care preferă un tratament scurt şi este un mod excelent pentru a promova serviciile de tratamente faciale.
275 lei / şedinţă

Intermezzo

Intâlnire cu frumuseţea oferită de plante
20 min
Un tratament de 20 minute ce reprezintă o introducere în lumea îngrijirii Yon-Ka. Poate reprezenta un tratament potrivit celor care vor să încerce experienţa Yon-Ka, un cadou de fidelizare pentru clienţi, un tratament de curăţare înaintea aplicării machiajului.
220 lei / şedinţăBărbaţi

Men Express

Redarea luminozităţii
30 min
În acest tratament accesibil şi de scurtă durată, bărbaţii vor putea descoperi lumea Yon-Ka şi se vor bucura de un ten luminos şi relaxat după doar 35 minute.
275 lei / şedinţă

Men Intensive

Curăţare în profunzime şi relaxare
60 min
Tratament de referinţă Yon-Ka Men Intensive Purifying se adresează tuturor bărbaţiilor indiferent de tipul tenului sau de vârstă. Este cel mai eficient atunci când este aplicat în şedinţe regulate. Constă în cinci paşi exclusivi Yon-Ka pentru curăţare blândă şi masaj aromatic relaxant pentru a redobândi  un ten luminos.
400 lei / şedinţă

Men Anti-aging

Anti-aging şi relaxare
60 min

Nevoile anti-ageing ale tenurilor masculine sunt îndeplinite de Yon-Ka Men Anti-Aging, un tratament energizant cu acţiune vizată asupra ridurilor şi efect de fermitate. Excelent pentru tenul matur, fie ca un singur tratament, fie ca o sesiune cu patru şedinţe ce lasă tenul luminos şi confortabil.
440 lei / şedinţă        
 

Corporal  

Aroma Silhouette

Masaj aromatic personalizat: Slăbire şi detoxifiere
1h
Tratament corporal ce cuprinde un masaj anticelulitic si de drenaj cu bete de bambus si uleiuri esenţiale de  cedru si chiparos. Recomandat ca un program de câteva şedinţe sau ca un tratament constant.
330 lei / şedinţă

Phyto Fermeté

Fermitate şi tonifiere
1h
Tratament exclusiv profesional ce conţine o împachetare cu extract de iederă ce foloseşte tehnici specifice Yon-Ka pentru conturarea siluetei şi fermitate.  Un excelent răspuns pentru cei care sunt în căutarea unui tratament de fermitate, îşi doresc remodelarea siluetei,  post sarcină sau după o pierdere în greutate.
440 lei / şedinţă

Getaway to Provence

Gomaj si masaj de relaxare
90 min
O combinaţie de Lavanda și Imortela - uleiuri esențiale iconice din Provence pentru un efect de re-echilibrare și calmare. O exfoliere delicată, combinată cu un masaj relaxant și detoxifiant, pentru o călătorie armonioasă.
440 lei / şedinţă

A Walk in the Forest

Gomaj si masaj anticelulitic cu bete de bambus
90 min
O combinaţie de uleiuri esențiale de Cedru și Chiparos inspirată de pădurile franceze pentru o călătorie oxigenată prin natură. Această experiență revigorantă include un peeling intens cu sare remineralizantă, urmat de un masaj cu beţe de bambus pentru remodelarea siluetei ce aduce confort picioarelor obosite şi oferă o stare de bine şi relaxare în tot corpul.
440 lei / şedinţă

Corsican Delight

Gomaj si masaj de drenaj/digitopresoterapie
90 min
O combinaţie de parfumuri vibrante ale insulei Corsica și note revitalizante de Mandarină și Portocală Dulce. Un peeling dulce și gurmand, combinat cu un masaj de re-echilibrare şi revitalizare menit să vă trezească simțurile, eliberâdu-vă de stres, oboseală fizică şi mentală.
440 lei / şedinţă

Polynesian Journey

Gomaj și masaj cu pietre calde la nivelul spatelui
90 min
Răsfățați-vă simțurile cu notele calde, florale ale Iasomiei şi Florii de Tiare în călătoria spre un loc exotic. Peelingul delicios ce conţine 2 tipuri de zahăr se combină cu un masaj delicat cu pietre calde vulcanice pentru a vă relaxa corpul și mintea, astfel încât să vă puteți detaşa de cotidian și bucura de călătorie.
440 lei / şedinţă

Aroma Luxe

Masaj relaxare
60 min
Delicios de aromat, Aroma Luxe by Yon-Ka iți oferă posibilitatea de a fi purtat  într-o călătorie senzoriala de neuitat, o evadare din cotidian, învăluit de parfumul lavandei și imortelei ce te poarta către o destinație aparte. 
 330 lei / şedinţă

Candle Massage

Masaj relaxare cu lumânare
     60 min
Într-o atmosferă relaxantă, îmbogăţită de lumina difuză a lumânării şi aromată cu parfumul ingredientelor speciale, Massage Candle de la Yon-Ka  te conduce  într-o călătorie a fineţii, a aromelor şi a senzaţiilor.  Ritual relaxant și hidratant cu efect aromaterapeutic pentru o senzație completa de răsfăț.

385 lei / şedinţă

 Iyashi Dome

Iyashi Dôme este un concept care are la bază razele infraroșii lungi de origine organică, reprezentând modul cel mai eficient și satisfacător de a optimiza și echilibra starea de bine a organismului.
Această tehnologie revolutionară face posibilă PURIFICAREA, REGENERAREA și SLĂBIREA prin echilibrarea organismului din interior. Echilibrarea corpului din interior, acțiunea detensionantă asupra sistemului muscular, detoxifierea profundă și susținerea eficientă a metabolismului, au făcut că acest program să fie foarte apreciat și de către sportivi.
O ședință Iyashi Dôme (40 minute) produce o transpirație abundentă, echivalentă parcurgerii distanței de 20 km, însă fără efecte secundare: producerea excesivă de endorfine, oxigen activ, riscuri cardiace, uzură permanentă a corpului.
40 min
350 lei / şedinţă

5 şedinţe x 40 min
1500 lei / abonament 
Valabilitate 3 luni

10 şedinţe x 40 min
3000 lei / abonament 
Valabilitate 6 luni