Termeni & Condiții

Navigarea pe site, culegerea informațiilor și plasarea unei comenzi reprezintă acordul dumneavoastră cu termenii și condițiile afișate pe site-ul www.yon-ka.ro
Site-ul www.yon-ka.ro este proprietatea intelectuală a societății comerciale S.C. Elgo Care S.R.L, cu sediul în Str. Plantelor, nr. 25 A, sector 2, București, J40/1609/2008, CUI: RO23171670, telefon 0758057555 / 0212521855, e-mail : contact@yon-ka.ro. Termenii și condițiile următoare se aplică tuturor vânzărilor de bunuri și servicii de către S.C. Elgo Care S.R.L. prin intermediul site-ului www.yon-ka.ro către utilizatori. Prin accesarea acestui website, utilizatorul ia la cunostință și acceptă acești/aceste Termeni și Condiții, care includ Politică de Confidențialitate.

S.C. Elgo Care S.R.L. își rezervă dreptul de a modifică acești Termeni și condiții oricând, prin simplă postare a schimbărilor pe site, fără nicio notificare prealabilă. Orice modificare devine validă imediat ce a fost publicată pe site.

Conţinut site

Site-ul www.yon-ka.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru informațiile incomplete sau eventualele erori apărute dar se străduieşte în permanență să corecteze și să completeze informațiile prezentate iar eventualele erori să fie rectificate cât mai prompt. Ne rezervăm dreptul de a completă/modifică orice informație de pe website-ul www.yon-ka.ro fără nicio notificare prealabilă.
Ne declinăm răspunderea pentru orice situație apărută din cauza unor erori software sau defecțiuni tehnice.

Utilizarea site-ului on-line www.yon-ka.ro implică acceptarea acestor termeni și condiții de aceea se recomandă citirea lor cu mare atenție. www.yon-ka.ro își asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi, fără o notificare prealabil.

Definiţii şi termeni

1. S.c. Elgo Care Srl este denumirea comercială a persoanei juridice proprietara a site-ului yon-ka.ro, având număr de ordine în Registrul Comerțului J40/1609/2008, cod unic de înregistrare fiscală RO23171670 și sediul social în Bucuresti, Str. Plantelor, nr 25 A, sector 2.
2. Vânzător - în acest magazin on-line yon-ka.ro are funcția de Vânzător.
3. Utilizator - orice persoană fizică/juridică care accesează Site-ul yon-ka.ro, în scopuri private sau profesionale și, care, prin finalizarea procesului de cumparare de produse, și-a dat acordul cu privire la Termenii și Condițiile Generale ale www.yon-ka.ro
4. Client - orice persoană fizică sau persoană juridică care are acces la Conţinut, prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziție de către yon-ka.ro (electronic, telefonic, etc).
5. Cumpărător - orice persoană fizică/persoană juridică sau orice entitate juridică care efectuează o comandă pe magazinul on-line yon-ka.ro
6. Site - reprezintă magazinul on-line yon-ka.ro aparținând S.c Elgo Care Srl, cu domeniul www.yon-ka.ro, prin intermediul căruia Utilizatorul are acces la informații privind serviciile și produsele oferite de către Sc Elgo Care srl.
7. Comanda - este un document electronic cu rolul de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Cumpărătorul transmite Vânzătorului, prin intermediul magazinului on-line yon-ka.ro intenția de a achizitiona Produse sau Servicii de pe Site.
8. Review - este evaluarea redactată de către deținătorul unui produs pe baza experienței de utilizare a unui bun sau serviciu pus la dispoziție pe magazinul on-line Yon-ka.ro
9. Newsletter - este un mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv poșta electronică (e-mail, SMS) asupra Promoțiilor/Ofertelor ce vizează Produsele și Serviciile oferite de către magazinul on-line yon-ka.ro
10. Conținut - este alcătuit din: Fotografiile, Video-urile, Textele, Datele tehnice, Prețurile și Descrierile care se regăsesc pe site-ul www.yon-ka.ro

Condiţii de vânzare

Toate produsele oferite pe site-ul nostru sunt disponibile în limita stocului fizic existent sau pe baza de comandă. De asemenea, toate promoțiile sunt valabile în limita stocului disponibil, în intervalul de timp menționat (dacă este cazul).
Perioada de garanție a produselor este stabilită de producător si  este indicată pe ambalaj. Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile afisate pe site fără nicio alta notificare. Ne rezervam dreptul de a refuza comenzile produselor al caror preț a fost greșit datorită unor erori de tehnoredactare. Fotografiile produselor prezentate pe site au un caracter informativ.

Distribuirea produselor

Politica www.yon-ka.ro referitoare la prețuri și discount se poate modifica în orice moment, fără preaviz. Sc Elgo Care Srl nu își asumă nicio responsabilitate privind acest aspect.

Preturi

Politica noastră presupune prețuri corecte și stabile pe termen lung. Toate prețurile din acest site sunt exprimate în lei (RON) și includ TVA. Prețurile nu includ taxele de transport. Taxele de transport sunt calculate de sistemul site-ului și vor fi afişate la finalizarea comenzii. Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile de vânzare afişate pe site, fără o notificare prealabilă către client.

DisclaimerInformațiile conținute pe acest site sunt publicate cu scop de informare, declarațiile făcute în ceea ce privește produsele, ingredientele și efectele lor  sunt culese din  specificațiile tehnice ale producătorului. Produsele noastre sunt sigure, neprezentând efecte adverse pentru sanatate si sunt destinate pentru uz personal, fie ele achiziţionate direct de la noi sau de la partenerii noştri contractuali. Nu cauzează efecte nedorite câtă vreme sunt folosite în scopul pentru care au fost produse, în condiții normale și respectand perioada de garanție. Produsele nu conțin substanțe interzise, iar ingredientele din care sunt făcute respecta toate condițiile legale de siguranta. Produsele nu au fost testate pe animale. Pentru informații suplimentare vă puteți adresa la departamentul potrivit, datele sunt afişate la rubrica de contact.