Marca

ALTERNATIVA FITO-AROMATICĂ PENTRU PROCEDURILE ESTETICE INVAZIVE

Lumea estetică a evoluat considerabil în ultimii ani. Odată cu apariția injecțiilor cu Botox, a acidului  hialuronic și a rezultatelor evidente imediate, procedurile estetice medicale sunt în creștere. Foarte eficiente, dar nu și fără riscuri, necesită o mare experiență din partea medicului. Yon-Ka, ca marcă profesională de îngrijire a pielii 100% franceză, oferă un răspuns alternativ și o completare a tehnicilor estetice medicale și asigură rezultate vizibile și de lungă durată cu tratamente eficiente non-invazive.

Yon-Ka se bazează pe puterea uleiurilor esențiale și a extractelor de plante combinate cu ingrediente „gold standard”, cum ar fi acidul hialuronic, vitamina C, polifenoli, peptide și AHA, având în vedere procesul de  îmbătrânire a pielii și toate potențialele problemele ale pielii. Astfel, Yon-Ka vă permite să urmați o rutină zilnică pentru a păstra calitatea pielii  Alianța perfectă a nevoilor tenului, artei tactile și utilizarea echipamentelor cosmetice, permit ca tratamentele profesionale Yon-Ka să ofere un ten radiant la orice vârstă. Astazi brandul Yon-Ka poate fi găsit în clinici medicale, spa-uri, saloane și în magazine online.

 

 

PUTEREA ULEIURILOR ESENŢIALE DOZATE ECHILIBRAT ŞI A EXTRACTELOR VEGETALE

Pionieri în îngrijirea fito-aromatică de mai bine de 60 de ani, brandul Yon-Ka își extrage ingredientele inovatoare, cu eficiență dovedită, din plante, extracte de fructe și uleiuri esențiale. De la rădăcină până la semințe, mai mult de 130 de plante din întreaga lume aparțin portofoliului Yon-Ka. Acestea pot fi găsite în gama noastră de îngrijire a tenului, gama corporală, solară, concepute pentru a răspunde în permanență nevoilor tenului femeilor și al bărbaților în egală masură. Yon-Ka folosește plante din surse sustenabile. Favorizăm, pe cât posibil, utilizarea extractelor organice de plante ori de câte ori acestea îndeplinesc cerințele de calitate și eficacitate stabilite de laboratorul nostru.

Incărcate de energie, uleiurile esențiale produse prin distilare reprezintă nucleul formulelor Yon-Ka și al protocoalelor de tratament. Aceste veritabile resurse  necesită expertiză și o măiestrie specifică pentru a permite producerea concentrațiilor perfecte cu cel mai bun raport eficacitate/siguranță.
Fiecare ulei esențial găsit în formulele noastre a fost examinat. Acestea sunt supuse analizei care să permită o identificare precisă a componentelor lor, împreună cu validarea conformității și siguranței acestora.

Produsele Yon-Ka sunt fabricate în Franța, nu sunt testate pe animale și respectă o formulă precisă de fabricare. Nu conțin parabeni, săruri de aluminiu, SLS, MIT, Triclosan.

FITOTERAPIA
terapie pe bază de extracte de plante

AROMATERAPIA
terapie cu uleiuri esențiale, partea volatilă și aromată a plantei

AROMACOLOGIA
știința modului în care mirosurile influențează comportamentul și mintea

GEMOTERAPIA
terapie bazată pe mugurii copacului și arbustului,
centrul vitalității țesuturilor embrionare a viitoarei plante

 

REZULTATE VIZIBILE ŞI DURABILE, EFICIENŢĂ DOVEDITĂ

Prioritatea brandului Yon-Ka este de a oferi rezultate vizibile și de durată, redând pielii capacitatea sa naturală de a-și recâștiga și menține echilibrul, calitatea și frumusețea, acționând într-un mod eficient asupra problemelor sale dermatologice și a procesului de îmbătrânire.
În acest scop, Yon-Ka se bazează pe o echipă de oameni de știință, biologi, dermatologi și experți la nivel înalt. Yon-Ka controlează eficacitatea fiecărui produs (efect de fermitate, adâncimea ridurilor, hidratare, acțiune anti-glicație, efect anti-oxidant, pete pigmentare), datorită studiilor clinice efectuate de laboratoare independente:
• teste in-vitro cu măsurători instrumentale
• testele de eficacitate și toleranță sub control dermatologic
• teste pe culturi de celule și explant cutanat

Pentru a amplifica eficacitatea produselor, brandul Yon-Ka se bazează, de asemenea, pe protocoale de tratamente profesionale de ultimă generație, care reunesc tehnici manuale și echipamentele cosmetice. În ultimi ani brandul Yon-Ka acordă o atenție deosebită tratamentelor medicale creând protocoale pre si post operatori.
Tratamentul Yon-Ka este o alchimie unică și senzorială, care reunește arta tactilă și uleiurile esențiale care îi sporesc eficacitatea. Un know-how pe care marca îl împarte cu partenerii săi autorizați prin sesiuni de instruire și seminarii regulate și continue, pentru a vă asigura că vă oferim cu toții rezultate vizibile. Rezultatul este vizibil de la primul tratament! Indiferent dacă îl privești sau îl atingi, tenul devine radiant, mai catifelat, mai frumos. Textura pielii este fină, aspectul este uniform și atât de frumos încât nu are nevoie de machiaj.

 

O EXPERIENŢĂ SENZORIALĂ UNICĂ ŞI PERSONALIZATĂ

Experientă senzorială și echilibrul energetic au fost întotdeauna în centrul conceptului Yon-Ka. Numele mărcii în sine sugerează armonie și  regenerare perpetuă. YON, un râu purificator de apă, se referă la energie și mișcare. KA, în Egiptul antic al faraonilor, face apel la partea eternității care locuiește în fiecare ființă. Pentru a te simți bine cu pielea ta, trebuie să fii în largul tău cu mintea ta. Fiecare dintre noi a avut această experiență și expertiza noastră în tratamente reconfortează acest fapt. Când eficacitatea întâlnește plăcerea, întreaga Ființă este strălucitoare. Tenul își recapătă strălucirea, semnele oboselii dispar și tensiunile legate de stres sunt ușurate. Tratamentele Yon-Ka permit o alchimie subtilă care creează condițiile ideale de receptivitate și eficacitate.

Bazat pe cunoștințe, profesionalism, știința produselor și mesajul olfactiv al uleiurilor esențiale, acesta este, pentru destinatar, o sursă de armonie, bunăstare și întinerire. Prin urmare, fiecare tratament profesional poate și va fi personalizat în funcție de tipul de piele, aspectul dermatologic sau starea de spirit a zilei.O rutină  zilnică   este, de asemenea, esențială în abordarea noastră pentru îngrijirea tenului.