Chintesența Yon-Ka

Chintesența Yon-Ka reprezinta un complex exclusiv de ingrediente active care se află în centrul colecției de produse. Acest elixir unic este un adevărat concentrat multi-activ de frumusețe. Combină 5 uleiuri esențiale fundamentale în concentrații care au fost cercetate cu precizie pentru a oferi cea mai perfectă sinergie.


ULEI ESENŢIAL DE GERANIUM

Pelargonium Gravaeolens
Pentru proprietățile sale anti-îmbătrânire și echilibrare

ULEI ESENŢIAL DE ROZMARIN

Rosmarinus Officinalis
Pentru proprietățile sale de detoxifiere și fermitate

ULEI ESENŢIAL DE LAVANDĂ

Lavendula Angustifolia
Pentru proprietățile sale calmante și regenerante

ULEI ESENŢIAL DE CHIPAROS

Cupressus Sempervirens
Pentru proprietățile sale de redefinire și echilibrare

ULEI ESENŢIAL DE CIMBRU

Timus Officinalis
Pentru proprietățile sale purificatoare și revigorante
 
Yon-Ka Quintessence este ADN-ul mărcii: oferă în același timp nu doar o experiență olfactivă unică, ci și un aport zilnic de frumusețe tenului. Acest complex exclusiv, este utilizat în concentrații diferite în funcție de produs și se află la baza întregii colecții Yon-Ka. Este întotdeauna predozat pentru a asigura o toleranță perfectă și rezultate optime, completează și sporește eficacitatea ingredientelor cu care este combinat. Quintessence Yon-Ka este adesea asociată cu alte ingrediente specifice, cum ar fi acidul hialuronic, vitamina C sau AHA. Yon-Ka Quintessence acționează ca o infuzie de ingrediente active pe ten, oferind o alternativă față de procedurile estetice invazive.

ACTIVITĂŢILE CHINTESENŢEI

Uleiul esențial de mușcată din Egipt (Pelargonium Gravaeolens) este simbolul elixirurilor de frumusețe pentru piele! Oferă o adevărată infuzie de tinerețe tenului. Liniile fine, ridurile și imperfecțiunile vor fi în curând doar o amintire.
ANTI-AGEING / ARMONIZARE


Uleiul esențial de rozmarin din Maroc (Rosmarinus Officinalis) oferă beneficii detoxifiante și de fermitate.
DETOXIFIERE / FERMITATE


Uleiul esențial de lavandă (Lavandula Angustifolia), recoltat în Haute-Provence este cel mai bine cunoscut pentru proprietățile sale regenerante și calmante pentru ten dar și pentru reglarea somnului. Reprezintă cel mai bun aliat chiar pentru și cel mai sensibil ten.
CALMARE / REGENERARE


Uleiul esențial de chiparos din Provence (Cupressus Sempervirens) este cel mai bine cunoscut pentru proprietățile sale de redefinire, care îi permit, de asemenea să îmbunătățească aspectul unor probleme precum celulita sau retenția de apă. REDEFINIRE / ECHILIBRARE


Uleiul esențial de cimbru spaniol (Thymus Officinalis) este un puternic ingredient purificator și antiseptic. Prin urmare, este un atu ales pentru a ajuta la combaterea imperfecțiunilor (atât pentru adolescenți, cât și pentru adulți). De asemenea, este un foarte stimulant pentru organism.
PURIFICARE / ÎNVIGORARE