Casa Yon-Ka

Poate că nu este o întâmplare că sediul CASA YON-KA se găseşte pe strada Plantelor, la numărul 25, din Bucureşti. Un spaţiu de wellness şi tratament pentru toţi cei care au dorinţa şi răbdarea să integreze armonii, gânduri şi atmosferă o dată cu beneficiile corpului care se cultivă în acest loc.

A fost un drum, lung şi întortocheat. Carmen Goldenberg, creatoarea casei Yon-Ka şi reprezentantul brandului cu acelaşi nume în România a înţeles abia după ce a ajuns în spaţiul din strada Plantelor că a fost nevoie de timp pentru ca lucrurile să ajungă în forma pe care ea o căuta. 

Îngrijirea fito-aromatică, detoxifierea, tratarea şi înfrumuseţarea pielii, precum şi experienţa, filosofia şi dedicarea relaţiei cu clienţii erau elementele pe care Carmen Goldenberg voia să le aşeze într-un concept care funcţionează exclusiv în formula unui loc care acum a devenit CASA YON-KA.

Aici senzorialitatea începe cu lumina din spaţiu, designul interior şi se continuă cu terapii şi tratamente, atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. În casa Yon-ka experienţa se construieşte pe cinci elemente fundamentale pe care Yon-Ka le-a denumit încă de la începutul brandului, din anul 1954, chinteseţa. Este vorba despre cele cinci uleiuri esenţiale din care derivă şi se declină întreaga experienţă de înfrumuseţare şi tratament: lavanda din Provence, Franţa, pentru calmare, vindecare şi cu proprietăţi anti-inflamatorii; muşcata din Egipt, pentru vindecare, calmare a durerii şi anti-inflamare; rozmarinul din Maroc care este antiseptic, regenerant şi tonifiant; chiparosul din Provence, Franţa, pentru decongestionarea şi echilibrarea sistemului nervos; cimbrul din Spania, un stimulant cu putenice proprietăţi antiseptice. 

De cum a ajuns în spaţiul din strada Plantelor, Carmen Goldenberg a observat efervescenţa zonei şi a început colaborări cu alţi antreprenori care împărtăşesc aspecte al filosofiei Yon-Ka. Casa Yon-Ka este acum un loc în care sunteţi aşteptaţi pentru a explora şi a ne bucura împreună de tot ceea ce primim de la natură pentru a avea o viaţă sănătoasă şi armonoiasă.

♥,
Carmen Goldenberg